Иновативна фабрика за бонбони

Ароматизирай лятото с DEO Aroma Candy...

 

https://www.youtube.com/watch?v=Q93L_s_jrxY

Уважаеми партньори, колеги и клиенти, за нас е гордост да споделим с Вас нашето последно отличие - Златна мартеница, връчена от Съюз произведено в България - съюз на малкия и средния бизнес. Бонбонена фабрика АЛПИ бе отличена и с грамота за иновативно предприятие, завоювало позиции на вътрешния и международни пазари.

 

Ето и няколко снимки, както и видео репортаж:

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=lFiMuJHHvYc&feature=youtu.be

 

 

BG Work.Still001     BG Work.Still002

 

 

IMG 7974     IMG 0631

 

 

IMG 0553     IMG 0547

Университетът по хранителни технологии - гр. Пловдив, ни удостои с честта  да получим благодарствена грамота за принос на ръководството на предприятието за развитие на сътрудничеството в областта на практическото обучение на студентите, успешно реализиране на стажантски програми и партньорство в научно-изследователската и приложна дейности. 
Благодарим за дългогодишното сътрудничество!

 

грамота 001

Уважаеми партньори, за нас е удоволствие да Ви уведомим, че АЛПИ КОМЕРС ще вземе участие на изложението ISM 2015 в Германия - от 01 февруари до 04 февруари, като Ви каним да ни посетите на нашия щанд в палата 5.2, щанд H 21/ J 28.

 

ISM-2015

Уважаеми клиенти и партньори, предоставяме на Вашето внимание линк към презентация на Deo Aroma Candy - Париж

 

https://www.youtube.com/watch?v=ooT2iEvvbac&feature=youtu.be

Бонбонена фабрика АЛПИ взе участие на най-голямото изложение за храни и напитки SIAL 2014 в Париж, Франция, като заслужено спечели грамота за иновативен продукт.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Zf5z1PPqmoo&feature=youtu.be

sial - грмота               MG 5002

Уважаеми дами и господа, тази есен бонбонена фабрика АЛПИ ще вземе участие в 50-то издание на Международната специализирана изложба за храни и напитки SIAL Paris 2014 (19.10-23.10.2014г.), гр.Париж, Франция. Изложителите ни можете да откриете на българския щанд - BULGARIAN NATIONAL STAND SIAL 2014, зала 1-2.

 

SIAL Paris е най-голямата специализирана промоционална проява в областта на хранително-вкусовата промишленост. Проявата се организира през две години, като първото издание е било през 1964г. В последното издание на SIAL Paris през 2012г., участие са взели на 5000 изложители, а посетителите са били над 150 000 търговци и специалисти в секторите "Производство на храни" и "Производство на напитки".

 

Веднага след края на изложбата, ще Ви уведомим, доколко е било успешно представянето ни, като задължително ще споделим с вас и снимков материал от събитието.

В Неделя (24 август) в Бургас се проведе кръг от състезанието "Най-голям балон с Дъвка ИДЕАЛ". Голямата награда - велосипед "Sprint-Cougar" 26'' беше спечелена от Нели Богданова от град Бургас с балон от две дъвки Идеал с размер 15,5 см. Втора награда - Раница "Алпи-Идеал" взе Петър Собанджиев с балон от 15 см. и трета награда Каска за велосипед получи Божидара Проданова 14,5 см. Честито на Победителите.

Скъпи Приятели на Дъвка ИДЕАЛ заповядайте на поредния кръг на състезанието "Най-голям балон с Дъвка ИДЕАЛ" 
то ще се проведе в гр.Варна на 31.08.2014 – неделя, в Морската градина (алеята зад „Морско казино“) от 16.00 часа в рамките на „Varna Skateboard Open 2014”
Голямата награда Скейтборд от PlayWOOD

Заповядайте!!!

 

desk